3 ασκήσεις γλουτών στο σπίτι για να πεις ΤΕΛΟΣ στη κυτταρίτιδα

20/03/2020
από kostas admin

3 ασκήσεις γλουτών στο σπίτι για να πεις τέλος στη κυτταρίτιδα

 

Ποιο είναι το πιο σέξι χαρακτηριστικό μιας γυναίκας, σύμφωνα με τη γνώμη των αντρών; Μια ελκυστική αναλογία μεταξύ μέσης και γοφών σε σχήμα κλεψύδρας. Και ναι, χρειάζεται να λεπτύνεις τη μέση, αλλά να μην ξεχάσεις να προσθέσεις ασκήσεις γλουτών στο πρόγραμμά σου, έτσι ώστε να συσφίξεις τους μύες στα οπίσθιά σου.

 

Δυστυχώς, πολλές γυναίκες αποτυγχάνουν στο να βελτιώσουν επαρκώς αυτήν την περιοχή, καθότι τείνουν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε cardio, αλλά και σε ασκήσεις ενδυνάμωσης πολλαπλών επαναλήψεων. Για να χτίσεις σωστά οπίσθια, πρέπει να επιμείνεις σε χαμηλής έντασης σύνθετες ασκήσεις και όχι σε ατελείωτες άχρηστες επαναλήψεις από butt kicks είτε leg circles. Σύμφωνα και με έρευνα του περιοδικού Maxim, το 18% των αντρών θεωρεί ως δυνατότερο χαρακτηριστικό μιας γυναίκας τα οπίσθια, μετά το πρόσωπο. Όλως περιέργως το στήθος και τα πόδια ήρθαν σε αποτέλεσμα με μονοψήφιο ποσοστό… Οι παρακάτω ασκήσεις που θα παραθέσουμε μπορεί να εφαρμοστούν και από άντρες, καθότι το 7% των γυναικών θεωρεί πως τα ανδρικά οπίσθια είναι το δυνατότερο στοιχείο του ‘’δυνατού’’ φύλου. 


Ασκήσεις ενδυνάμωσης γλουτών για άσκηση στο σπίτι

 

  1. Ξαπλώστε ανάσκελα και λυγίστε τα πόδια σας με τα πέλματα ν’ ακουμπούν στο πάτωμα. Αρχίστε τώρα να σηκώνετε τη λεκάνη σας και να σφίγγετε τους γλουτούς σας. Ελάτε και πάλι στην αρχική σας θέση. Κάντε αυτήν την άσκηση 3 φορές με 20 επαναλήψεις.


2. Καθίστε τώρα μπρούμυτα και στηριχτείτε στα γόνατα και στους αγκώνες. Λυγίστε το ένα σας γόνατο και σηκώστε το σε ορθή γωνία. Αρχίστε τώρα να σπρώχνετε προς τα πάνω, με το πέλμα σας να είναι οριζόντια με το ταβάνι. Ξεκινήστε έτσι με 20 επαναλήψεις στο κάθε πόδι για τρεις φορές και όταν νιώσετε πως μπορείτε βάλτε πίσω από το γόνατο ένα βαράκι των δυο κιλών για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
3. Κάντε βαθιά καθίσματα (squats). Σε όρθια θέση, ανοίξτε λίγο τα πόδια σας και με τα πέλματά σας οριζόντια αρχίστε να κατεβαίνετε με τη λεκάνη και τους γλουτούς να βγαίνει προς τα έξω. Όσο δυναμώνετε, προσπαθήστε να κατεβαίνετε πιο χαμηλά κι αν θέλετε μπορείτε στα χέρια σας να κρατάτε και δίκιλα βαράκια. Κάντε σταδιακά 15 επαναλήψεις επί τρεις φορές.
Λοιπόν, οπότε αυτές είναι κάποιες εύκολες ασκήσεις για το σπίτι, τώρα που μπορείτε να αφιερώσετε και περισσότερο χρόνο εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί. Τέλος, για να μπορέσεις να ενδυναμώσεις το αποτέλεσμα των ασκήσεων που μόλις σου πρότεινα, χρήσιμο θα ήταν να πάρεις και κάποιο από τα παρακάτω συμπληρώματα τα οποία μετά το τέλος της καραντίνας, όταν επιτέλους θα βγείτε έξω θα σας δικαιώσουν σαν αποτέλεσμα καθότι όλοι θ’ αρχίσουν τα ‘’Πωπω’’…


Αυτή είναι μόνο η αρχή όμως και αυτές οι πληροφορίες θα σε φτάσουν μέχρι ένα σημείο,έχω κάτι όμως που θα φτάσει τα αποτελέσματα σου εκεί που δε φαντάστηκες ποτέ ότι μπορούν να φτάσουν.

Το Lady Killer,το πρόγραμμα μας για τις γυναίκες με πρόγραμμα προπόνησης για το σπίτι και το γυμναστήριο,είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει μεταμορφώσει το σώμα εκατοντάδων γυναικών μέχρι σήμερα και ΣΙΓΟΥΡΑ θα μεταμορφώσει και το δικό σου.

Αυτό το οποίο έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί ακριβώς από κάτω,να διαβάσεις ότι υπάρχει στη σελίδα και να γίνεις μέλος του Lady Killer έτσι ώστε βοηθήσουμε και εσένα να φτιάξεις τέλεια πόδια,υπέροχα οπίσθια και να πεις τέλος στη κυτταρίτιδα


ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ LADY KILLERΣχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική