Έκπτωση 32%

Blyzzkrieg

Αρχική τιμή:: 77.00
52.00
Κερδίζετε: €25.00 (32%)
24428
Εξαντλήθηκε

Το νέο πακέτο του Blyzz υπόσχεται να σου δώσει την «κεραυνοβόλα» δύναμη που χρειάζεσαι για να βγάλεις τις απαιτητικές προπονήσεις σου. Πιο συγκεκριμένα το νέο του πακέτο περιέχει : 

  • ADRENO STACK  Προ-προπονητικό υψηλής έντασης! Με το Adreno stack θα φτάσεις στο  maximum  των δυνατοτήτων σου, όποιο και αν είναι το σπορ σου. Ετοιμάσου να γίνεις πιο μυώδης, πιο δυνατός,  πιο επιθετικός, πιο αποφασισμένος και πιο ακούραστος!
  • BETA ALANINE χρησιμοποιείται για να καθυστερήσει την κόπωση κατά την άσκηση υψηλής έντασης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σηκώσετε περισσότερα βάρη, να κάνετε επιπλέον επαναλήψεις, να μειώσετε το χρόνο ανάπαυσης μεταξύ των σετς, να «βγάλετε» καλυτέρα και την πιο εντατική προπόνηση cardio. Ο αυξημένος όγκος προπόνησης, σημαίνει περισσότερη μυϊκή δύναμη και αντοχή, οπότε σταδιακά θα παρατηρήσετε και αύξηση της μυϊκής σας μάζας.
  • AAKG Βοηθάει στην παραγωγή νιτρικού(N.O.) και έχει αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες. Έτσι βελτιώνεται η αερόβια αντοχή, αυξάνεται η ενέργεια και η μυϊκή δύναμη, πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερη ανάπτυξη του μυϊκού σας συστήματος