Homercise

img

Homercise

Από €52.00 €38.00

39% Έκπτωση

Πληρωμή μία φορά και πρόσβαση για πάντα

Πάρε τώρα το καλύτερο πρόγραμμα για γυμναστική στο σπίτι και άλλαξε το σώμα σου χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις το πόδι σου στο γυμναστήριο

• Αύξησε τη μυική σου μάζα

• Διώξε το επίμονο λίπος

• Απόκτησε περισσότερη δύναμη

• Γίνε πιο ευλύγιστος

• Μπες στο καλύτερο Facebook community στην Ελλάδα

Με 45 λεπτά προπόνησης,3 με 4 φορές την εβδομάδα!

Σημείωση: μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής θα δοθεί πρόσβαση στο teachable εντός 24 ωρών ή λιγότερο. Θα γίνει ενημέρωση στο mail σας.

-Γνώρισε τον Blyzz και δες ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι περιέχει το Homercise

Εκανα αυτό το βίντεο για να:

1) Δεις την αξία του προγράμματος

2) Νιώσεις το hype

3) Να παρεις μια ΚΑΛΗ γεύση του τι σε περιμένει

Σημείωση: μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής θα δοθεί πρόσβαση στο teachable εντός 24 ωρών ή λιγότερο. Θα γίνει ενημέρωση στο mail σας.

Homercise

Η καλύτερη προπόνηση στο σπίτι

Αυτό το Course περιέχει Ο,ΤΙ πρέπει να ξέρεις για τη γυμναστική με ή χωρίς εξοπλισμό.

Δεν ήρθε επιτέλους η στιγμή να μάθεις πώς να γυμνάζεσαι εύκολα και σε οποιοδήποτε χώρο βρίσκεσαι; Πολλές φορές προκύπτει η ανησυχία για το τι θα κάνουμε, όταν για κάποιο χρονικό διάστημα δεν έχουμε πρόσβαση σε όργανα γυμναστικής. Υπάρχει τρόπος να κάνουμε καλή και αποτελεσματική γυμναστική με το στοιχειώδη εξοπλισμό ή μόνο με το βάρος του σώματος;

Υπάρχει. Πλέον, έχεις τη δυνατότητα με το HOMERSICE να γνωρίζεις τι πρέπει ΑΚΡΙΒΩΣ να κάνεις και τι ν' αποφύγεις και πως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα φτάσεις στο μέγιστο αποτέλεσμα.

Αφού παρακολουθήσεις ΟΛΟ το Course, δε θα έχεις άλλες απορίες σχετικά με τη γυμναστική ΧΩΡΙΣ εξοπλισμό. Θα μπορείς ΜΟΝΟΣ πλέον, χωρίς τη βοήθεια κάποιου άλλου να εκτελείς μόνος σου και με τη σωστή τεχνική τις ασκήσεις με το βάρος του σώματος.

Έχω αφιερώσει πολλές ώρες, ώστε να καταλάβω το πώς λειτουργεί η κάθε άσκηση και ν' απομονώσω τις καλύτερες. Διαβάζοντας έρευνες και κατάλληλη βιβλιογραφία, παρακολουθώντας σεμινάρια και εφαρμόζοντας τις πληροφορίες στον εαυτό μου, για να μπορέσω να διαμορφώσω αυτήν τη σειρά βίντεο με τις ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ αυτές πληροφορίες. Οπότε, ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΣΚΟΠΑ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ, εφόσον επιθυμείς πλέον να μάθεις ΟΛΑ ΟΣΑ πρέπει να κάνεις στο σπίτι και να φτάσεις το σώμα σου στο επόμενο επίπεδο και να είσαι ΕΣΥ πλέον αυτός που θα κοιτάνε και θα θέλουν να του μοιάσουν.

Σημείωση: μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής θα δοθεί πρόσβαση στο teachable εντός 24 ωρών ή λιγότερο. Θα γίνει ενημέρωση στο mail σας.

Τι θα κερδίσεις με το Homercise

img • Την καλύτερη προπόνηση την οποία μπορείς να κάνεις στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό για αρχάριους και προχωρημένους
img • Την καλύτερη προπόνηση την οποία μπορείς να κάνεις στο σπίτι με εξοπλισμό για αρχάριους και προχωρημένους
img • Λεπτομερή εξήγηση της συχνότητας της προπόνησης
img • Μυστικό BONUS που θα βρεις μέσα
img • Πρόσβαση σε ΜΥΣΤΙΚΟ Facebook Group με εμένα και τους 2 coaches μου για να σου λύνουμε ΚΑΘΕ απορία + εκατοντάδες άτομα που πήρανε το course

Homercise

Η καλύτερη προπόνηση στο σπίτι

- Κάνε τη καλύτερη προπόνηση στο σπίτι με εξοπλισμό

Σίγουρα στο παρελθόν σκέφτηκες άπειρες φορές να κάνεις προπόνηση στο σπίτι γιατί δε θέλεις να πας γυμναστήριο και ξεκινούσες και έκανες "καμιά κάμψη και κανενάν κοιλιακό"μέχρι που δε βρήκες νόημα σε όλο αυτό και σταμάτησες τελείως.Με το homercise αυτό τελειώνει διότι θα ξέρεις πως η προπόνηση που θα κάνεις ΜΟΝΟ με το βάρος του σώματος θα είναι η καλύτερη δυνατή.

img
img

- Κάνε τη καλύτερη προπόνηση στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό

Από την άλλη σκέφτηκες πως αυτό το παλιό μονόζυγο που έχεις στη πόρτα σου το έχεις χρησιμοποιήσει 1 φορά στη ζωή σου όπως και το λάστιχο γυμναστικής που βρήκες πεταμένο στην αποθήκη σου.Μήπως ήρθε η ώρα να τα χρησιμοποιήσεις και τα δύο και να αρχίσεις να αλλάζεις το σώμα σου προς το καλύτερο;Εγώ θα έλεγα πως ναι!

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Homercise

- Γιατί να επιλέξω αυτό το Course;

Το Homercise είναι η καλύτερη επιλογή σε ελληνικό πρόγραμμα που μπορείς να κάνεις, για να μάθεις τα ΠΑΝΤΑ σχετικά με το Fitness, δηλαδή για το πώς να διαμορφώσεις το πρόγραμμα προπόνησης και διατροφής πάνω σου, χωρίς ν' αναλώνεσαι σε αποτυχημένες προσπάθειες.

- Για πόσο καιρό είναι αυτό το Course;

Πώς σου ακούγεται το "για πάντα"; Και όμως, αφού αγοράσεις αυτό το Course, έχεις πλέον πρόσβαση σε αυτό με το Account σου εφ' όρου ζωής, έτσι ώστε να το παρακολουθείς και να κάνεις τις επαναλήψεις σου, όποτε θέλεις.

- Πώς ξέρω ότι αυτά που λες στο Course ισχύουν;

Συμφωνώ με την άποψη, πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ανόμοιοι και πάνω μας λειτουργούν και ταιριάζουν διαφορετικά πράγματα. Όμως, στο Course αυτό, υπάρχουν μετά από πολύ διάβασμα και μελέτη, παρακολούθηση σεμιναρίων και βάσει ερευνών (και δοκιμών εννοείται), κάποιες "τεχνικές-στρατηγικές", που ανταποκρίνονται στο μέσο όρο ανθρώπων. Εμπιστέψου με και δε θα χάσεις.