Σχετικά με τις παραγγελίες

Υπόσχεση από τον Blyzz...

Θα φροντίσουμε, ώστε η εμπειρία σου στο Blyzz.gr να είναι η καλύτερη.


Το λάτρεψα! Το να συνεργαστώ με τον Blyzz ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα ποτέ. Επιπλέον, η ποιότητα της Gold Touch Nutrition είναι εγγυημένη.            

Πού βρίσκεται η παραγγελία μου;  

Στο Blyzz.gr συνεργαζόμαστε με την Gold Touch Nutrition με σκοπό να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Αν το προϊόν σας είναι:

- Ένα ψηφιακό προϊόν:
Θα λάβετε το ψηφιακό προϊόν σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την αγορά, αν δε λάβατε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το spam section του mail σας. Αν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν υπάρχει πουθενά, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@blyzz.gr ή στο 6977128703

- Ένα Συμπλήρωμα ή άλλο Φυσικό Προϊόν: Θα λάβετε το προϊόν σας εντός 1-4 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει το προϊόν σας εντός αυτού του χρονικού πλαισίου επικοινωνήστε μαζί μας στο info@blyzz.gr


Θέλω επιστροφή χρημάτων για την παραγγελία μου.
Εάν θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, πρώτα απ 'όλα, λυπούμαστε πολύ που η εμπειρία σας στο Blyzz.gr δεν ήταν τόσο καλή όσο σχεδιάσαμε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την παραγγελία σας στο 6977128703 .
Για να επιταχύνετε τη διαδικασία, συμπεριλάβετε οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας. Με την παροχή του αριθμού παραγγελίας, της ημερομηνίας παραγγελίας και του παραγγελθέντος προϊόντος, μας βοηθάτε να κάνουμε τη διαδικασία πιο ομαλή για εσάς.


Έχω μια ερώτηση.
Ο ιστότοπός μας είναι γεμάτος απαντήσεις! Πρώτα απ 'όλα, δοκιμάστε να ψάξετε στη γραμμή αναζήτησης παραπάνω. Παίρνουμε χιλιάδες ερωτήσεις και η δική σας πιθανόν να μπορεί να απαντηθεί ήδη στον ιστότοπό μας.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια απάντηση στην ερώτησή σας στο site, δοκιμάστε να εγγραφείτε στο Blyzz Dechoded Facebook Group! Έχεις πολλά ν' αποκομίσεις από την ομάδα και μπορείς να βρεις απάντηση στα ερωτήματά σου. Τα μέλη μας είναι γνωστό ότι είναι φιλικά, γνώστες και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Αν όλα τ' άλλα αποτύχουν μη διστάσετε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@blyzz.gr με την ερώτησή σας.