Έκπτωση 14%

Fitcell, Spermidine premium matrix (60 caps) GoldTouch Nutrition

Αρχική τιμή:: 29.00
25.00
Κερδίζετε: €4.00 (14%)
SprmCgtn
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+
Αγοράστε με 1-κλικ

Tο Fitcell® σας προμηθεύει με υψηλές δόσεις σπερμιδίνης σε ένα μοναδικό συνδυασμό με το καροτενοειδές ασταξανθίνη και με ψευδάργυρο (οργανικός πικολινικός ψευδάργυρος που αφομοιώνεται καλύτερα από άλλες μορφές).

Η σπερμιδίνη είναι μια μικρή οργανική ένωση που σχετίζεται στενά με την ανάπτυξη των κυττάρων και βρίσκεται σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Η συγκέντρωσή του στους ιστούς μειώνεται με τη γήρανση. Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο προσκήνιο των ερευνών σχετικά με τη γήρανση και τη μακροζωία, λόγω της συμμετοχής του στην διαδικασία της αυτοφαγίας.

Η αυτοφαγία είναι μια ενδογενής κυτταρική κατά την οποία απορρίπτονται τα κυτταρικά απόβλητα και ανανεώνονται τα κύτταρα. Για να ενισχυθεί η συγκεκριμένη φυσική διαδικασία είναι σημαντικό να διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα το οξειδωτικό στρες. Σε αυτό μπορούν να συμβάλλουν ένας υγιεινός τρόπος ζωής με σωστή διατροφή και άσκηση, αλλά και η κατανάλωση μιας σειράς από βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του ψευδαργύρου και της σπερμιδίνης. 

Οπότε το Fitcell® premium matrix:

  • Ενισχύει την κυτταρική διαδικασία της αυτοφαγίας, που επιτρέπει την ανακύκλωση των γερασμένων κυττάρων και την ανανέωση σε κυτταρικό επίπεδο.
  • αντιμετωπίζει τις ελεύθερες ρίζες, επιβραδύνει τη γήρανση και ενισχύει τη μακροζωία 
  • ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα
  • σχετίζεται με τη μειωμένη πίεση του αίματος και μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου.

Δοσολογια : 1 κάψουλα 3 φορές την μέρα 

Συσκευασία:60 καψουλες

Επίσης σου προτείνουμε