Έκπτωση 16%

Vitamin Ε complex (90 caps) GoldTouch Nutrition

Αρχική τιμή:: 25.00
21.00
Κερδίζετε: €4.00 (16%)
Ecompcgtn
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
+
Αγοράστε με 1-κλικ

Η ισχυρή φόρμουλα βιταμίνης Ε, με βιταμίνη C και. Οι κάψουλες βιταμίνης Ε μας παρέχουν 100 mg βιταμίνης Ε (150 I.U.) σε συνδυασμό με βιταμίνη C, εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού και βιοφλαβονοειδές κουερσετίνη.

Η βιταμίνη Ε είναι το κύριο αντιοξειδωτικό του σώματος και σημαντικός παράγοντας για την προστασία των κυττάρων. Σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη C (η οποία αναγεννά τη χρησιμοποιημένη βιταμίνη Ε) και άλλα αντιοξειδωτικά συστατικά, προστατεύουν με φυσικό τρόπο τα κύτταρα σας από το οξειδωτικό στρες, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες. Η κουερσετίνη είναι ένα μη κιτρικό βιοφλαβονοειδές, με φυσική  φυσικό αντιφλεγμονώδη δράση, μπορεί να αναστείλει τη δημιουργία μωλώπων και είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε περιπτώσεις αντιμετώπισης αλλεργιών.

Πλεονεκτήματα :

 - Βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού — Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που βλάπτουν τα κύτταρα και σας βοηθά να διατηρήσετε και να υποστηρίξετε την υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού.

- Υγεία δέρματος, μαλλιών, νυχιών — Η βιταμίνη Ε έχει θρεπτικές, αντιγηραντικές ιδιότητες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος σας, καθώς και να δώσουν στα μαλλιά και τα νύχια σας μια υγιή λάμψη.

- Ευεξία και καλή υγεία γενικά- Η Βιταμίνη Ε, ως αντιοξειδωτικό σας βοηθά να διατηρήσετε τη συνολική ευεξία. (συμβάλλει στην καρδιαγγειακή υγεία βοηθώντας στην προστασία της LDL χοληστερόλης από την οξείδωση, έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες μπορεί να παίξουν ρόλο στην ανακούφιση ή τη διαχείριση ορισμένων χρόνιων παθήσεων). Ενώ ο συνδυασμός βιταμίνης C και κουερσετίνης, ενδέχεται να μειώνει τις μυϊκές βλάβες και την αναλογία του σωματικού λίπους σε αθλητές. 


Δοσολογία: 1 κάψουλα  την μέρα 

Συσκευασία:90 καψουλες

Επίσης σου προτείνουμε