Έκπτωση 14%

L-Carnitine 10.000 (500ml) Rasberry - LookGood Naked

Αρχική τιμή:: 29.00
25.00
Κερδίζετε: €4.00 (14%)
lgncar
Εξαντλήθηκε

Η L-καρνιτίνη είναι αμινοξύ το οποίο συντίθεται και στο ανθρώπινο σώμα. Ο βασικός ρόλος της είναι ότι βοηθά στη μεταφορά των λιπαρών οξέων από τις λιποαποθηκες του οργανισμού όπου βρίσκονται αποθηκευμένα, στα μιτοχόνδρια των κυττάρων όπου «καίγονται» απελευθερώνοντας ενέργεια. Λόγω αυτής της λειτουργίας της, μπορεί να συμβάλει στη μείωση του λίπους και κατ’ επέκταση στο αδυνάτισμα.

Η ενέργεια που παράγεται από τη διαδικασία διάσπασης του λίπους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την προπόνηση, δίνοντας μια επιπλέον ώθηση στην απόδοση σας κατά την άσκηση. Η L-καρνιτίνη L-tartrate είναι από τις καλύτερες μορφές της L- καρνιτίνης που μπορείτε να βρείτε και χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα από πολλούς αθλητές, τόσο για τη διάσπαση του λίπους και τη μείωση του σωματικού τους βάρους, όσο και για την αύξηση στην ενέργεια που παρατηρούν κατά την προπόνηση τους.

Χρήση: Διαλύστε 25ml L-Carnitine 10.000 σε 200 ml νερό και καταναλώστε καθημερινά 20 λεπτά πριν την προπόνηση. Αν χρειάζεστε μπορείτε να καταναλώσετε μια επιπλέον δόση το πρωί πριν το πρωινό σας.  

Συσκευασία: 500ml

Γεύση: Rasberry