Lady Killer

lady-killer-poster

Ο απόλυτος οδηγός προς το τέλειο γυναικείο σώμα

Lady Killer

Ηρθε η ώρα να πεις τέλος

 1. Στη κυτταρίτιδα
 2. Στα ψωμάκια
 3. Στο λίπος της κοιλιάς

Και όλο αυτό με ασφαλή,γρήγορο και απολαυστικό τρόπο 

Σημείωση: μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής θα δοθεί πρόσβαση στο teachable εντός 24 ωρών ή λιγότερο. Θα γίνει ενημέρωση στο mail σας.

-Έκανα αυτό το βίντεο για να

1) Δεις την αξία του προγράμματος

2) Νιώσεις το hype

3) Να παρεις μια ΚΑΛΗ γεύση του τι σε περιμένει

Αυτό το course περιέχει Ο,ΤΙ πρέπει να γνωρίζεις για τo FITNESS.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα μιας γυναίκας είναι το τοπικό λίπος,η κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια.Κατά 99% έχεις κάνει υπερπροσπάθεια στο παρελθόν να τα χάσεις όλα αυτά αλλά μάταια. Αυστηρές δίαιτες με σαλάτες,granola,λάιτ τυράκια και γιαούρτια,λιώσιμο στο διάδρομο και στο ελλειπτικό και μακριά από ποτό και κοινωνικές εκδηλώσεις λόγω έλλειψης ενέργειας.Τίποτα από αυτά δε λειτούργησε και ενώ εσύ στερήθηκες τόσα πράματα,το αποτέλεσμα δεν ήρθε.Γι’αυτό λοιπόν έφτιαξα αυτό το πρόγραμμα,το Lady Killer,ένα πρόγραμμα που όπως μπορείς να καταλάβεις από το όνομα,θέλει να σε κάνει μία γυναίκα που σκοτώνει.Λεπτή μέση,μηδενική κυτταρίτιδα,ωραία οπίσθια και γλουτοί και αυτοπεποίθηση.Αυτά είναι κάποια από τα πιο σημαντικά στοιχεία που θέλει μία γυναίκα για το σώμα της και τον εαυτό της και αυτά είναι ακριβώς ότι προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε να πετύχεις με αυτό το course.Πως θα τα πετύχουμε όλα αυτά;Με ένα οργανωμένο πλάνο και ένα σύστημα το οποίο έχει αποδειχτεί πως δουλεύει σε εκατοντάδες πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.Πως σου ακούγεται μία διατροφή όπου δε στερείσαι ΤΙΠΟΤΑ;Πως σου ακούγεται να κάνεις προπόνηση,είτε στο σπίτι είτε στο γυμναστήριο 3 φορές τη βδομάδα και να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα;Αν όλα αυτά σου ακούγονται ωραία και θα ήθελες να τα αποκτήσεις,τότε το lady killer είναι για σένα. Ηρθε η ώρα να αποκτήσεις το τέλειο γυναικείο σώμα και να ξεχωρίσεις από ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες εκεί έξω και αυτό βάζοντας τη μισή προσπάθεια από αυτές

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις:

 1. Ωραία οπίσθια
 2. Γυμνασμένους γλουτούς
 3. Λεπτή μέση
 4. Πραγματικό αποτέλεσμα
lady-killer

Πως θα το πετύχουμε;

 1. Προπόνηση 3 φορές τη βδομάδα
 2. Ευέλικτη διατροφή
 3. Πειθαρχεία
lady-killer
Lady Killer: Complete edition

Κανονική τιμή: 97 ευρώ


68 ευρώ

"Πληρωμή μια φορά και πρόσβαση για πάντα"

 • Αναλυτικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο 5 μηνών
 • Κυκλική προπόνηση γυμναστηρίου
 • Βίντεο ανάλυση ΟΛΩΝ των ασκήσεων γυμναστηρίου
 • Μαθήματα δημιουργίας προγράμματος προπόνησης
 • Αναλυτικό πρόγραμμα προπόνησης στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό
 • Κυκλική προπόνηση με το βάρος του σώματος
 • Βίντεο ανάλυση ΟΛΩΝ των ασκήσεων με το βάρος του σώματος
 • Μαθήματα δημιουργίας ευέλικτης διατροφής
 • Αναλυτικός οδηγός πάνω στη διαλειμματική νηστεία
 • ΜΥΣΤΙΚΗ ομάδα στο Facebook για ερωτήσεις και απορίες
 • Πλήρη ανάλυση συμπληρωμάτων διατροφής
 • Μυστικός κωδικός έκπτωσης για ρούχα και συμπληρώματα για πάντα

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Lady Killer

- Γιατί να επιλέξω αυτό το Course;

Το Lady Killer είναι η καλύτερη επιλογή σε ελληνικό πρόγραμμα που μπορείς να κάνεις, για να μάθεις τα ΠΑΝΤΑ σχετικά με το Fitness, δηλαδή για το πώς να διαμορφώσεις το πρόγραμμα προπόνησης και διατροφής πάνω σου, χωρίς ν' αναλώνεσαι σε αποτυχημένες προσπάθειες.

- Για πόσο καιρό είναι αυτό το Course;

Πώς σου ακούγεται το "για πάντα"; Και όμως, αφού αγοράσεις αυτό το Course, έχεις πλέον πρόσβαση σε αυτό με το Account σου εφ' όρου ζωής, έτσι ώστε να το παρακολουθείς και να κάνεις τις επαναλήψεις σου, όποτε θέλεις.

- Πώς ξέρω ότι αυτά που λες στο Course ισχύουν;

Συμφωνώ με την άποψη, πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ανόμοιοι και πάνω μας λειτουργούν και ταιριάζουν διαφορετικά πράγματα. Όμως, στο Course αυτό, υπάρχουν μετά από πολύ διάβασμα και μελέτη, παρακολούθηση σεμιναρίων και βάσει ερευνών (και δοκιμών εννοείται), κάποιες "τεχνικές-στρατηγικές", που ανταποκρίνονται στο μέσο όρο ανθρώπων. Εμπιστέψου με και δε θα χάσεις.